Από Λεωφόρο Ποσειδώνος:

Στρίβουμε στη Λ.Βάρης – Κορωπίου (με κατεύθυνση προς Κορωπί). Περνάμε τη Σχολή Ευελπίδων (στα αριστερά μας) και το κατάστημα Jumbo (στα δεξιά μας). Λίγο μετά περνάμε το τούνελ και στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσουμε κάνουμε επιτόπια αριστερή στροφή και συνεχίζουμε στο ρεύμα προς Βάρη της Λ.Βάρης-Κορωπίου. Στο πρώτο στενό που θα συναντήσουμε στα δεξιά μας στρίβουμε και συνεχίζουμε σ’ αυτόν το δρόμο, που λέγεται Αμφιτρίτης, μας βρίσκετε στον αριθμό 15.

Από Αττική οδό:

Βγαίνουμε στην έξοδο 20 της Αττικής Οδού προς Ελ.Βενιζέλος – Κορωπί, ακολουθούμε συνεχώς τις ταμπέλες προς Βάρη. Ξεκινάμε επί της Λ.Βάρης-Κορωπίου, περνάμε το κατάστημα SATO (στα δέξια) και μόλις περάσουμε και το επόμενο φανάρι στρίβουμε στο πρώτο στενό που θα συναντήσουμε στα δεξιά μας στρίβουμε και συνεχίζουμε σ’ αυτόν το δρόμο, που λέγεται Αμφιτρίτης, μας βρίσκετε στον αριθμό 15.

Με μέσα μαζικής μεταφοράς:

Υπάρχουν δυο λεωφορεία που περνούν από τη στάση Αμφιτρίτης (όπισθεν της οποίας βρίσκεται η μονάδα μας). Το 120 που κάνει το δρομολόγιο Κορωπί – Γλυφάδα κι έχει στάση στο σταθμό του Metro και το 125 που κάνει το δρομολόγιο Νομισματοκοπείο – Βάρκιζα.